Backen fra Moelven ble kneskadd i treningskampen mot Mjøndalen før serien startet. Likevel spilte han både mot Hødd og Nest-Sotra i de to første serierundene, før han måtte ta ei pause.

- Jeg skulle aldri ha spilt mot Nest-Sotra, slår Truls fast.

Ute i drøyt fire måneder

Et innhopp mot Nybergsund i cupen 7. mai er fram til nå Truls' siste opptreden for Kamma, og backens og klubbens sesong har vært nitriste saker.

- Men nå er jeg i trening igjen og håper å komme på bana igjen i høst. Kanskje allerede mot Hønefoss på søndag, smiler spilleren som er inne i sin 11. sesong for Briskeby-klubben.

Åpner for klubbskifte

Dersom spilleren med den presise pasningsfoten ikke får noe tilbakefall etter to meniskoperasjoner, drømmer han om fortsatt toppfotball. Får han sjansen utelukker han ikke muligheten til å skifte klubb.

- Jeg ønsker heller å trappe opp enn ned. Om jeg får muligheten til å spille for en klubb i en av de to øverste divisjonene, er det i alle fall noe jeg kommer til å vurdere nøye, sier Jevne Hagen.

Skader har nemlig ikke gjort noe med motivasjonen til den rutinerte Kamma-spilleren.

- Jeg har aldri vurdert å legge opp. Skadene gjør meg heller mer motivert til å komme tilbake på fotballbana, sier den skadeutsatte spilleren som drømmer om en høst på Kammas midtbane.

I gang med samtaler

HamKams trener, Chris Twiddy, gleder seg over at Truls er tilbake og forteller at HamKam har startet planlegging av neste års stall.

- Vi har startet samtalene med våre to mest spennende, Emil Holst og Fredrik Sjølstad, sier Chris Twiddy.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.