Nykommeren Ole Amund Sveen fikk en snau halvtime i kampen mot Hødd. På den tida klarte han å presentere seg for Briskeby-publikum.
- Det var veldig moro å komme inn, ikke minst siden vi vant til slutt, sier Ole Amund som humpet rundt med en ispose rundt ankelen.
- Jeg ble taklet, men det er kun snakk om en slagskade og ikke noe alvorlig, sier gutten fra Redalen som helst ønsker seg rollen som hengende spiss.
- Det er jo det som er favorittplassen, smile Sveen som skaffet HamKam straffe 20 minutter før full tid. Den misbruke Emil Dahle.
Spissen Tore Andreas Gundersen smilte også etter kampen, selv om han må på røntgen i dag med ei vond hånd.
- Jeg ble tråkket på og må sjekke om det er brudd, sier Gundersen som var tilbake som et meget stabilt oppspillspunkt for Kamma.
- Nå er jeg tilbake både mentalt og fysisk, sier spissen som ikke scoret, men som likevel var solid.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.