Finner HamKam de riktige spillerne er det fullt mulig. Nivået i 1. divisjon er ikke så høyt. Jeg mener det er fullt mulig, sier Ola Brenden.

Kai Kristiansen er mer realist.

– Jeg håper selvfølgelig Ola har rett, men vi må bygge en organisasjon som tåler det. Akkurat nå har vi i underkant av to årsverk i administrasjonen. Kanskje kan vi klare det i løpet av tre-fire år.

Ola Brenden, som har veldig lang fartstid i Nybergsund, mener de viktigste tingene for HamKam er å gjøre noe med omdømmet, og jobbe knallhardt med spillerutvikling.

– HamKam må bli folkelig. Jeg mener det er mest naturlig at HamKam er flaggskipet i regionen, slik at folk fra Trysil kan dra på Briskeby for å se dem. Det er mye fotballhistorie i HamKam, sier Nybergsunds Ola Brenden. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.