Med seieren øker sjansene betraktelig for å overleve i 1. divisjon for haugalendingene, men også HamKam fikk noe å juble for.

Direkte opprykk i sikte

Resultatet gjør at Stabæk på den andre direkte opprykksplassen er bare tre poeng foran Kamma når to serierunder gjenstår.

Direkte opprykk er dermed fortsatt en teoretisk mulighet for de hvite og grønne.

Tønne hilser

En gammel kjenning av Briskeby-laget har fått med seg HamKams opptur i det siste, og følger opprykksjakten spent. Erik Tønne skrev følgende på Twitter torsdag kveld:

«Utrolig morsomt å se Hamkam´s form fortiden! Ekstra gøy å se @Dahle14 senke pinner hver helg. @ESildnes fortjent tilbake i varmen. #Balsam»

Tønne startet sesongen som en av Vegard Skogheims betrodde, da han kom på lån fra Sheffield United. Nå tilhører han eliteserielaget Sandnes Ulf.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.