Polen G18 - Norge G18 0-2

Onsdag debuterte Simen Bolkan Nordli for G18-landslaget - med én scoring og tre målgivende pasninger på kun 30 minutters spilletid mot Finland.

Lørdag fortsatte HamKam-spilleren å vise seg fram: Én scoring og storspill. 

Ottestad-gutten beskriver scoringen sin slik:

- Ballen spratt fram og tilbake inne i boksen, og så fikk jeg den på siden. Jeg banket til på halv volley, og kula gikk i nettaket. Det var deilig, det, sier han på telefon fra Spania. 

Han er fornøyd med hvordan han har gjort det med flagget på brystet. 

- Det har vært strålende. Det har gått over all forventning, og det har vært ekstremt artig å kjenne på nivået til både med- og motspillere, forteller han.

Da han hadde scoret og servert tre mål i forrige landskamp, fortalte klubben at de vil satse hardt på ham i 1. divisjon.

De nyhetene setter han pris på å høre. 

- Jeg er veldig happy med å være i HamKam, og jeg synes det er morsomt at de vil satse på meg. Jeg gleder meg til neste år.

På spørsmål om hva trenerteamet har gitt av tilbakemeldinger, svarer han:

- Vi har ikke hatt så mye evaluering, men de fleste skjønner nesten ikke hva som skjer. Vi hadde en samtale før jeg kom hit, og da sa jeg at jeg ofte var involvert i mange scoringer. Og det har jo skjedd, sier han og gliser. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.