Norge - Østerrike 1-1 (5-6 etter straffer)

Nicholas Mickelson har tidligere fått masse ros for sine bidrag for HamKam og G18-landslaget denne sesongen.

Trener Pål Arne Johansen har gjort backen til et førstevalg på sin høyreside. Han startet også onsdag da Norge tok imot Østerrike i Sandefjord.

Det ble en gjennomføring helt på det jevne for Nico, som etter hvert ble tatt av banen og erstattet med Vålerengas Christian Borchgrevink.

Hamar-gutten Sebastian Pedersen var også med fra start etter å ha vært i gnistrende god form for Stabæk 2 i hele år. Også lillebror Pedersen ble tatt av banen etter hvert, til fordel for Moldes Erling Braut Håland.

Gjestenes Christoph Baumgartlinger scoret i den første omgangen, men helt på tampen la Norge inn et voldsomt press. Etter at midtstopper Ulrik Fredriksen fikk et mål annullert med fem minutter igjen, fikk de norske unggutta blod på tann.

Etter hvert fant Adnan Hadzic Strømsgodsets Basit Ouro-Agouda, som headet inn utlikningen med to minutter igjen av ordinær tid.

Landskampen, som er en del av en 4-nasjonersturnering, gikk dermed til straffespark. Etter én norsk bom vant Østerrike.

Lørdag venter Sverige for Norge G18.

Onsdag ble en ny HamKam-spiller tatt ut på landslagsoppdrag. Den unge keeperen Marius Ulla skal bidra på Erland Johnsens G15-landslag i privatkampene mot Sverige mellom 17.-22. september.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.