Spillselskapet Comeon.com er overbevist om Tore Andreas Gundersen innfrir og blir Ham-Kams toppscorer i 1. divisjon.
Ham-Kam måtte stole på midtbanespillerene Viktor Adebahr og Aziz Idris for mål forrige sesong. Dennesesongen virker det derimot som at Tore Andreas Gundersen kan ta tilbake toppscorertronen, skal vi tro bookmakeren.

Fattige fem 

-  Idris hadde åtte mål og det samme hadde Adebahr. Tore Andreas Gundersen stod til slutt med fattige fem mål for Ham-Kam sist sesong. Men det er fortsatt Gundersen som er spissen på Hamar og han kommer til å få hjelp fra nyervervelsen Magnus Sylling Olsen i sesongen som kommer. Kombinasjonen av de to tror vi blir megeteffektiv, sier spillanalytiker Stian Røsvik Bjørstad i Comeon.com.

 Dette er oddsenC omeon.com gir på fire profiler som toppscorer i Ham-Kam i 1. divisjon:

 -  Tore Andreas Gundersen 2,00        

-   Magnus Sylling Olsen       3,20          

-   Aziz Idris                               5,00          

-   Viktor Adebahr                   5,00 

Bookmakeren tror det er større sannsynlighet for at Ham-Kam rykker opp enn ned fra 1. divisjon. Opprykkgir fem ganger innsatsen tilbake, mens et usannsynlig nedrykk gir hele ti ganger pengene i retur. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.