HAMAR: Tøff oppgave for Vegard Skogheim, Terje Kojedal og Arne Erlandsen i Florø kveld. De er med på det norske veteranlaget som skal møte Liverpools gamle stjernegalleri i en showkamp i Florø.

Med noen unntak er det i utgangspunktet Norges 94-årgang som skal møte Liverpool. Foruten Skogheim, Kojedal og Erlandsen, er Morten Bakke, Per Egil Ahlsen, Vidar Davidsen, Jan Åge Fjørtoft, Erland Johnsen, Gøran Sørloth og Kjetil Rekdal aktuelle kjendiser som skal spille mot tidligere Liverpool-legender.
Liverpools tropp: Bruce Grobbelaar, David Johnson, Ronnie Wehlan, John Dumin, Michael Thomas, Kenny Dalglish, Ian Rush, Alan Kennedy, David Fairclogh, Bod Bolder, Phil Neal, Mark Walters, Steve MacManaman, Roy Evans, Gery Gillespie, Paul Walsh, Mike Marsh, John Wark, Jason McAteer, Nigel Spackman, Rob Jones, Nicky tanner, Jim Beglin, Jimmie Case, Hoerard Gayle, John Aldridge.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.