HamKam slo Molde 2 på Aker stadion etter en tålmodighetsprøve.

2-2 til pause

HamKam styrte spillet gjennom hele første omgang, men Molde 2 kom tilbake to ganger, og lagene var like langt etter 45 minutter.

Saihou Jagne ga HamKam ledelsen etter drøye to minutter, før Erlend Hustad utliknet bare seks minutter senere.

Da 18 minutter var spilt, curlet Emil Dahle 2-1 elegant opp i krysset, og de grønnkledde var igjen i førersetet.

Men historien gjentok seg, og med to minutter igjen av omgangen stanget Marius Hagen ballen i eget mål.

Sen scoring

HamKam stanget og stanget i andre omgang, og slet - noen enorme målsjanser til tross - med å sette inn den avgjørende scoringa.

Så, med fire minutter igjen på kampuret, dukket Valentin Blaka opp. Fjorårets store gjennombrudd plukket opp en fri ball i Molde-boksen og satte inn seiersmålet for Chris Twiddys menn.

- Det var ubeskrivelig deilig å se den ballen gå inn. Jeg har hatt en tung periode nå, så det var utrolig godt å se den ballen gå inn, sier matchvinneren.

HamKam måtte stå imot et hardt press, men klarte å holde moldenserne unna. 

Etter kampen var det en lettet og glad Kamma-gjeng som satt i garderoben.

- Dette er den beste måten å vinne på. Det er bedre enn å vinne 5-0, sa Chris Twidyy mens assistent Rolf Høgmo gliste og ristet på hodet. 

Truls Jevne Hagen, som hadde en rekke god involveringer i dag, var fornøyd etter matchen.

- De skaper noen store muligheter etter pause, men jeg jeg synes alt i alt at vi vinner forjtent. Dette var en utrolig deilig seier. Vi hadde mange gode sjanser, og det var deilig at vi fikk en sen scoring der, sier han.

HamKams lag (4-4-1-1): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Marius Bratberg Lund, François Yabré, Tobias Ndungu - Nicholas Mickelson, Marius Hagen, Franck Semou, Emil Dahle - Ivar Sollie Rønning - Saihou Jagne. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.