Rundt midtveis inn i den første omgangen ble unggutten grisetaklet og meid ned av Strindheims Erlend Flaten.

– Det var en takling som fint kunne ledet til direkte rødt kort, mener Kevin Knappen.

I pausen ble Bolkan Nordli hentet av ambulansen og kjørt til sykehus med oksygenmaske. Der fikk han påvist strekk i leddbåndet i kneet.

– De neste seks ukene skal han gå med skinne på beinet. Dermed mister han de fem siste kampene denne sesongen, sier Kevin Knappen.

Det synes HamKam-treneren er leit.

– Han har vært veldig god for oss den siste tiden. Det er synd både for oss og han selv at han pådro seg denne skaden, men vi har andre spillere som kan komme inn og gjøre en jobb i hans posisjon.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.