HamKam og Jerv er de to formlagene i 1. divisjon, og søndag kveld kommer Grimstad-klubben på besøk til Briskeby.

HamKam-kaptein Jacob Egeris gleder seg til å møte et av ligaens beste lag.

- Det blir en vanskelig kamp mot det største formlaget. Men dette er vårt fort, og det skal vi vise i dag, sier Egeris.

Tropevarmen kan fort gjøre spilleforholdene utfordrende, spår dansken.

- Det er varmt i dag, så vi må spille etter forholdene. Vi må være gode med ballen, så vi ikke blir løpende og jakte ballen. Da blir vi fort slitne i det været her.

Midtstopperen mener HamKam har vært best når de har hatt høy intensitet og presset hardt, og han håper ikke varmen gjør det utfordrende å spille slik de er best på.

- Det må vi sørge for at det ikke blir. Alle har forberedt seg fint på været, så dette er ingen overraskelse at det er så varmt.

Kevin Knappen gjør kun én endring i laget fra elleveren som startet mot Aalesund.

Ruben Alegre fikk skulderen ut av ledd mot serielederen, og er ute søndag. Lars Brotangen kommer inn på venstrebacken. 

HamKams lag (4-2-3-1): 

Lukasz Jarosinski - Truls Jevne Hagen, Jacob Egeris, Orri Omarsson, Lars Brotangen - Markus Solbakken, Kristian Lønstad Onsrud - Aron Dønnum, Simen Bolkan Nordli, Petter Vaagan Moen - Ivar Sollie Rønning

Benken: Marco Priis Jørgensen, Morten Renå Olsen, Ole Erik Midtskogen, Johnny Per Buduson, Peder Nersveen, Abubakar Ibrahim, Sander Eng Strand. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.