«Helt siden styret i klubben varslet en mulig begjæring om oppbud har det vært jobbet dag og natt. Det har vært gjennomført oppsigelser og man har sett på hvor det er mulig å kutte kostnader for klubben, både i et kort og et lengre perspektiv. Flere grep er allerede tatt og flere vil gjøres i tiden som kommer

Nivået nå på det klubben trenger av friske penger i tillegg til de skisserte løsningene man har jobbet med sammen med HamKam yngres og andre, beløper seg til minimum en million kroner. Dette håper styret å få til ved at enkeltpersoner eller bedrifter stiller en kausjon på minimum 100.000,- kroner hver. Kausjonen skal tjene som sikkerhet for et lån klubben tar opp for sikring av likviditet inntil kostnadskuttene begynner å virke.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.