HAMAR: Håkan Malmström er tilskuer igjen. Den mystiske lårskaden hans plager ham fortsatt. Midtstopperen fra Brommapojkarna har vært i gang igjen noen uker, men sto og så på da lagkameratene trente på Nordbygdabanen i forrige uke.

- Det er frustrerende. Og så jeg som aldri har vært skadd før, sukker svensken, som to ganger er blitt skadd mot Strømsgodset i år. Først i en treningskamp, så i serien.
- Vi har gjort alt for å ta knekken på lårstrekken hans, og det har tatt tid. Nå er han ute på ubestemt tid, sier fysioterapeut Hans Noet, som sier at Srdjan Urosevic ser bra ut etter lyskeoperasjonen i Tyskland for en drøy uke siden.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.