Tore Andreas Gundersen har vært i dialog med Fredrikstad etter han sluttet i HamKam. 28-åringen har vært åpen om at han ønsker seg til Østfold-klubben.

- Jeg hadde lyst til å spille i Fredrikstad, men det går ikke så lenge de sliter økonomisk. Jeg kjenner Fredrikstads trener, Håkon Wibe-Lund, og jeg fikk signaler om at jeg var ønsket i klubben, sier Gundersen, som nå må videre på klubbjakt.

trent med sundet

28-åringen har denne uka trent med Nybergsund, men etter det HA-sporten vet, har både Ull/Kisa og Hønefoss vært interessert i spissen.

- Jeg trente med Nybergsund onsdag. Det gikk veldig fint og jeg skal snakke mer med trener Ola Brenden. Ingen ting er avgjort enda. Det er et par klubber til som har vist interesse, så vi får se, sier Tore Andreas.

Vil spille

Gundersen forteller at han vil signere for en ny klubb i løpet av høstsesongen.

- Jeg vil selvfølgelig finne en løsning så fort som mulig. Jeg ønsker å spille fotball så fort som mulig, men vil samtidig ikke stresse med å ta et valg, sier Tore Andreas, som bruker sine arbeidsledige dager på å trene, fiske og å ta livet med ro.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.