Med sin 3-2-scoring i ekstraomgangene sørget Moelven-gutten for å sende Tromsø videre til kvartfinalen i cupen.

Tromsø tok første ledelsen i kampen, før Bentley snudde kampen for Odd med sine to scoringer.

Tromsø utliknet imidlertid før det var spilt 90 minutter, og sørget dermed for å sende kampen til ekstraomganger.

Der ble det kun scoret ett mål, og det var tidligere HamKam-spiller Thomas Lehne Olsen som scoret 3-2-målet for tromsøværingene.

Marcus Pedersen sørget for kampens eneste mål, da Strømsgodset vant 1-0 mot Stabæk i cupen. 

Dermed er både Lehne Olsen og Pedersen klare for kvartfinalene i cupen, som blir trukket torsdag, etter at de øvrige kampene er ferdigspilt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.