Thomas Lehne Olsen var lenge aktuell for HamKam i 2014 sesongen. Mange ønsket at han skulle vende hjem på lån fra Strømsgodset, men han valgte heller å dra til Ull/Kisa. Nå forteller han hvor nærme det egentlig var;


- Det var veldig nære. Det var egentlig 50/50, men HamKam hadde da allerede rykket ned og Ull/Kisa kjempet om å beholde plassen, så det var egentlig det som gjorde valget, sier Olsen.


Videre snakker guttene blant annet om en fisketur i nord, Thomas forteller om gangen han glemte å spise på vei til kamp, og det blir selvfølgelig snakket om hvem som har gått på trynet.

Podcasten finnes også på Soundcloud og iTunes!Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.