- Det er snakk om operasjon, så får vi se hva som skjer, men det er uvisst om jeg kan spille fotball igjen, sier Kristoffer Hagen.

Det er ankelen og leggbeinet som er problemet.

- Brusk i leggbeinet er ødelagt, forklarer HamKam-spilleren.

- Skaden sitter nederst i leggbeinet, og det er smertefullt når hælbeinet trykker på leggbeinet, forteller HamKams lege Håvard Strand.

Mange skader

Kristoffer har slitt mye med skader de siste årene, og han legger ikke skjul på at det var tungt å få høre om skadens omfang etter MR-undersøkelsen.

- Jeg fikk beskjeden tirsdag, og da måtte jeg ha en time for meg selv. Jeg har drevet med fotball siden jeg var fem år gammel, og det verste er jo om jeg ikke kan bestemme selv når jeg skal legge opp, sier ulykkesfuglen.

- Jeg har fått beskjed at det ved en operasjon skal bores hull i bein i ankelen for å få dannet ny brusk, og så blir det å hinke rundt på krykker i seks til åtte uker.

- Nå håper jeg naturligvis at operasjon skal gå bra. Noen leger mener det ikke er mulig å spille fotball etterpå, mens andre sier det er mulig, forteller Kristoffer, som satser på at de sistnevnte skal ha rett. Det vil være utrolig kjedelig å måtte avslutte fotballkarrieren i en alder av 23 år.

Håvard Strand forteller at det nok går mot operasjon.

- Og vi har håp om å se Kristoffer på fotballbanen igjen, sier legen.

Hagen har hatt problemer med ankelen siden i fjor.

- Da røk et leddbånd i ankelen, og skaden kan ha kommet etter det, sier Kristoffer, som håper at HamKams sportslige motgang snur seg mot Bærum i morgen.

- Når det går dårlig, er det enda verre å sitte på tribunen å se enn å være ute på banen, sier han.

Pekka høyst tvilsom

Det har vært en tung skadevår for HamKam. Det startet med at Emil Sildnes fikk ødelagt fotballkarrieren etter beinbruddet i serieåpningen. Så bare fortsatte det.

Svein Inge Haagenrud kan fortelle at Pekka Lagerblom er høyst tvilsom til Bærum-kampen.

Truls Jevne Hagen er fortsatt skadd - og uaktuell. Og det samme er Fredrik Sjølstad.

- Fredrik har begynt å løpe i vann, men er ikke aktuell for spill før til høstsesongen, sier Haagenrud.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.