Kevin Knappen var storfornøyd etter seier mot Alta.

- Vi er strålende fornøyd. Vi visste det ble tøft, og Alta hadde alt å spille for. Vi skal være profesjonelle, og vi har en herlig moral, selv med mange ute, til Amedia sin sending i Finnmarkshallen.

Spesielt førsteomgang var bra for HamKam.

- Førsteomgang var vi veldig gode. Vi visste vi fikk litt press i andre. Det er sterkt, og jeg er stolt av gutta, sier Knappen til Altapostens utsendte.

Beugre scoret

Kampen startet jevnt i Alta, og lagene følte på hverandre i starten. Etterhvert tok seriemester HamKam mer og mer over, og skapte flere gode sjanser utover i omgangen. Scoringen kom ved Kevin Beugre, som satte ballen iskaldt under Alta-keeper Rojas. Han ble spilt igjennom etter en meget god pasning fra Simen Bolkan Nordli. HamKam hadde god kontroll på Alta i første omgang, og ledet forjent 0-1 til pause. Alta skapte bare en halvsjanse etter et skudd fra Vegard Braaten, som Jarosinski reddet enkelt.

I andre omgang var det Alta som presset, og hadde mye av spillet. HamKam jobbet godt i forsvar, og holdt unna for Alta sitt stormløp. Lukasz Jarosinski hadde en kjemperedning i andre omgang. Dermed endte kampen 0-1, og HamKam tar med seg tre knallsterke poeng hjem til Hamar.

HamKam sitt lag: Lukasz Jarosinski - Juan Manuel Cordero, Jacob Egeris Pedersen, Ruben Alegre, Truls Jevne Hagen -Petter Vaagan Moen, Markus Solbakken - Ole Erik Midtskogen, Ivar Sollie Rønning, Simen Bolkan Nordli - Bosse Kevin Elie Beugre

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.