– Jeg synes det var noen spillere som jukset. Da er jeg nødt til å si ifra, sier Knappen, bare to dager etter at laget returnerer fra sommerferie.

Ingen hvilepute

HamKam-treneren synes det er på sin plass å holde laget på tå og hev dersom noe skurrer.

Det følte han det gjorde på tirsdagens treningsøkt.

– Dette handler om å trigge spillerne hele tiden og holde de på tå og hev. Det skal ikke være noen hvilepute på treningene her. Jeg tenker at man må gi hundre prosent i hver situasjon uansett om det er trening i firkant, tre mot tre eller i seriekamp. Dette er ingen lek, og om man ikke vil vinne skal man heller ikke være utpå her, sier han.

Likevel mener han spillerne ser skarpe ut etter ferien.

Søndagens fysiske tester ga nemlig oppsiktsvekkende bra resultater.

– I forhold til vekt og form var resultatene meget bra. Teknisk gjennomføring og presisjon med ball har derimot vært rusten de første dagene. Det er helt normalt etter en ferie, og vil bli bedre i løpet av noen dager.

Forventer mer

Etter første halvdel av sesongen leder HamKam sin avdeling med ett poeng foran Alta.

Likevel mener Knappen HamKam har mye å gå på.

– Dersom vi får i gang samtlige spillere på det nivået som både klubben og de selv forventer, så finnes det stort forbedringspotensial. Det synes jeg er viktigere enn å få på plass en ny spiller, sier treneren.

Laget har sluppet inn ti mål på sesongens 12 første kamper. Knappen minner om at halvparten av baklengsmålene kom på to kamper.

– Vi slapp inn fire mot Skeid og tre mot Bærum. Sett bort ifra de kampene, har vi vært bunnsolide, sier han.

– Friske Vålerenga

Lørdag kommer Vålerenga 2 til Briskeby for høstsesongens første batalje.

– Man vet ikke hva disse andrelagene stiller med, men de kommer uansett til å ha et friskt lag. Vi fikk en vekker mot Nybergsund, og må være tipp topp for å vinne lørdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.