Det var temperatur underveis i kampen fra Kevin Knappen, men etter kampen var det ikke annet enn smil å spore.

Kamma-treneren hadde ingenting å utsette på noe av det spillerne viste mot Grorud.

-  Jeg synes det er en fantastisk god første omgang, vi er supergiftige. Vi er direkte, har fine avstander i laget, og vi kommuniserer bra. Det spillende laget som Grorud er, det dreper vi. 

Visste han ville være god

Han hyller også Naglestad, etter spissens hat trick. 

På spørsmål om han hadde sett for seg så mange mål fra spissen etter tre kamper, svarer Knappen:

- Hvis du ser antallet, så er det mer enn vi kunne forvente. Men vi har visst at han har levert for middels lag i andre divisjon tidligere. Vi er et topplag, og å komme til en klubb hvor du får servert og kan være del av en så sterk tropp, så blir han god her. Det visste vi, sier Knappen, som ikke bare hyller Naglestad etter kampen.

- Vi er også fornøyde med de som er rundt ham. Vi er et kanongodt lag nå.

Det er vanskelig å motsi Knappen på akkurat det etter forestillingen de viste mot Grorud.

Gjennomførte to knallgode omganger

I pausen, på stillingen 3-0 til Kamma, var det spesielt én ting som sto i fokus: Å spille en god andre omgang.

- Vi har hatt gode førsteomganger før, men vi snakket om det i pausen, at vi skulle nullstille, gå ut og være hundre prosent i andre omgang. I dag er vi strålende i andre omgang, og da er vi profesjonelle.

- Hvor mye har dere fokusert på å stå to omganger?

- Ting må fortsatt gå fort, vi skal hvile med ballen i laget, men det skal fortsatt gå fort. Nå har vi gode relasjoner i laget, vi har en god benk. Når vi gjør noen grep underveis, så blir vi ikke akkurat svakere av det, forteller Knappen, som gir gjennomføringen av kampen terningkast seks. 

Vi er ikke uenige i det. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.