HamKam vant 3-1 og sikret seg tre nye poeng, slik at de nå er ni poeng foran Alta på tabellen med sju kamper igjen å spille.

- Det gjenstår mye, og vi skal fokusere på neste kamp, slik vi har gjort hele veien. Det er fint at de andre går på noen miner. 

- Hvordan skal du holde spillerne nede?

- Det er det du jobber med når du er fotballtrener. Når de gjør det bra, må du holde dem nede. Når de ikke er så gode, må vi skryte av dem og hjelpe dem, sier treneren.

Han roser Markus Naglestad - som scoret fra rundt 30 meter.

- Scoringen hans er klasse, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.