HamKam - Ranheim 1-4

HamKam spilte for direkte opprykk til 1. divisjon, men var sjanseløse mot et meget solid Ranheim-lag i årets siste seriekamp.

De blå vant til slutt 4-1, etter å ha ledet 2-0 til pause. Gjermund Åsen og Mads Reginiussen scoret målene.

Trond Nordsteiens menn fullførte maktdemonstrasjonen etter pause. Først ved spissen Michael Karlsen, deretter gjennom kaptein Are Tronseth.

Da spilte det ingen som helst rolle at Tore Andreas Gundersen scoret for hjemmelaget mot slutten.

Med 4-1-seieren sørget ikke bare Ranheim for at laget klarte en av de fire plassene for kvalifisering til eliteserien. Laget ble til slutt nummer fire, og får nå hjemmekamp i 1. kvalikrunde - mot nettopp HamKam.

I den andre playoff-kampen møter Hødd Mjøndalen. Også et interessant oppgjør, særlig fordi også de lagene møttes i siste seriekamp. Det endte med 3-1-seier til Mjøndalen.

Vinnerne av de to kampene møtes til semifinale, hvor vinneren spiller ren finale om spill i eliteserien med laget som tar kvalifiseringsplassen i vår øverste divisjon. Det avgjøres neppe før neste helg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.