HAMAR: For det er ikke mange avslutningene Tommy Øren har kommet med i år. Likevel har 27-åringen med sine to mål scoret 16 prosent av HamKams mål denne sesongen.

- Jeg er en ganske effektiv spiller, men jeg kommer meg ikke ofte nok inn i boksen, sier Øren til HA-sporten.
Det gjorde han derimot søndag. Tommy Øren plasserte seg helt rett inne i feltet, og da han fikk sjansen var Øren iskald.
Venstrekanten la ballen til rette, og dro han av tidligere HamKam-spiller Jarl André Storbæk, før han lekkert la ballen i lengste hjørne.
- Det var en grei scoring, men jeg skal også score på den situasjonen, sier en noe beskjeden Øren.
I førsteomgang slo HamKam mye langt. Midtbanen ble lite involvert, og grønnbuksene fikk ikke trykket ut laget.
- Det er vanskelig å spille kant når vi spiller slik vi gjorde i førsteomgang. Det er vanskelig å vite hvor man skal posisjonere seg på slike oppspill. Derfor blir det for mye løping, og for lite spill, sier Øren.
Også søndag viste Ante Vitaic hvilke pasningsferdigheter han har. Det er noe Tommy Øren mener HamKam bør utnytte mer:
- Ante er en meget god ballspiller. Han har evnen til å tre igjennom gode baller etter bakken, og da trives jeg bedre, sier mannen som scoret 1-1-målet.
Men det kunne det fort vekk ikke ha blitt noe av. For like i forkant av scoringen planla Arne Erlandsen å bytte av sin venstrekant. John Anders Rise sto på sidelinjen for innbytte, men ballen var fortsatt i spill. Og like etter sikret Tommy Øren et etterlengtet HamKam-poeng.
- Ett poeng mot et ikke altfor sterkt Enga-lag er ikke mye å skryte av, men vi skal ta med oss dette poenget framover. Nå har vi to uker til å ta oss sammen før avslutningen. Og vi skal avslutte sterkt, fastslår Øren.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.