Martin Trøen (19) fikk vist seg fram for HamKam-trener Svein Inge Haagenrud på fredagens trening og går rett inn i laget som skal kjempe mot Ull/Kisa lørdag. 

Trøen har en rekke landskamper i aldersbestemte klasser, men han har slitt med spilletid i Sogndal. Han er kjent for å være rask og målfarlig. 

Nå skal også alt papirarbeid være i orden slik at han er klar til kamp mot Ull/Kisa. 

- Han spiller, bekrefter Haagenrud. 

Erstatte Gundersen

Mest sannsynlig utgjør Trøen spissduo med Tore Andreas Gundersen i morgen, men på lengre sikt er 19-åringen tenkt som erstatter for nettopp Gundersen, som spiller sin siste Kamma-kamp mot Ull/Kisa.  

- Tore Andreas blir borte etter denne kampen, og da kommer Martin inn i stedenfor. Mot Ull/Kisa skal vi utnytte Gundersens styrker mens vi fyller på rundt med Martin i tillegg, sier HamKam-treneren. 

Han håper å få på plass flere spillere i løpet av de neste par ukene. 

- Blir Psyché borte så trenger vi en midtstopper. Så har vi nesten ingen rene backer nå som Truls (Jevne Hagen) fremdeles er skadet. Også helst en spiss til, sier Haagenrud. 

- Trent godt

Han har stor tro på at unggutten Trøen vil forsterke HamKam-laget. 

- På treningen i dag hadde han litt lite ball på grunn av øvelsene det ble lagt opp til, sier han, og fortsetter:

- Men jeg vet at han har trent veldig godt og er vant med høyt tempo. Han kommer til å være veldig klar til kampen og sesongen videre. 

- Hva kan han tilføre laget? 

- Han vet hvor målet står og jeg håper han kan bidra med scoringer, sier Svein Inge Haagenrud. 

Ull/Kisa - HamKam går klokken 16.00 i morgen. Kampen følger du direkte her på h-a.no. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.