Daglig leder i HamKam yngres, Anders Langset, forteller om hvordan det hele startet:
- Jeg tok kontakt med markedsdirektør Stian Sandermoen i Hedalm Anebyhus. Utgangspunktet var hva vi kunne gjøre sammen. Det startet med drodling, og etter hvert ble ting mer konkret, sier Anders Langset.

Spiller på lag

- Vi ville finne et nytt inntektsbringende tiltak i samarbeid med en sponsor, og slik jeg ser er det bare vinnere her. Vi ville ha mest mulig trøkk rundt dette, og spurte HamKam Fotball om de ville være med, sier Anders Langset.
Markedssjef Roger Nyborg i HamKam Fotball synes konseptet er spennende.
- Det er moro å prøve noe helt annet. Det er mye nytt for oss, så vi måtte ha litt hjelp på vegen, sier Nyborg, som naturlig nok håper at de sitter igjen med en pen slump med penger.
- HamKam Fotball håper å sitte igjen med mellom 200.000 og 300.000 kroner, sier Nyborg.
Det betyr i tilfelle like mye penger til HamKam yngres.
- Vi håper på mest mulig. Dette er noe som eventuelt kommer ekstra, sier Langset.

Rekkehusleilighet

Det er snakk om en boligauksjon, hvor startskuddet går under hjemmekampen mot Vard Haugesund søndag. Rekkehusleiligheten ligger i Kavegen på Smeby, rett ved Vangbana.
Åpningsbudet er 2.750.000 kroner. Auksjonen skal avsluttes under hjemmekampen mot Bryne 8. september.
- Naboleilighetene ble solgt første dagen, så vi er optimister i forhold til interessen, sier Langset.
I konseptet med boligauksjonen handler det enkelt forklart om at alt over såkalt kostpris er penger til HamKam yngres og HamKam Fotball.
I tillegg til selve rekkehuset, er det flere underleverandører med i huspakka, avtaler som HamKam har forhandlet fram.
HamKams A-lag er også inne, og skal hjelpe de nye huseierne i tre timer med å flytte inn.

Tenke mer kreativt

Anders Langset er klar på at det må tenkes mer og mer kreativt framover for å få inn penger.
- Vi må tenke utover de tradisjonelle sponsoravtalene. Sponsorene vil ha noe tilbake, at det blir et gjensidig samarbeid, sier daglig leder i HamKam yngres, Anders Langset.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.