Valentin Blaka gikk fra Storhamar til HamKam før denne sesongen og venter fortsatt på sine første minutter på bestelaget til Kent Bergersen. Mot Gjerdrum la han inn en solid søknad til Bergersen.

Tre mål scoret spissen, og sammen med Daniel Bekkevold var han den store forskjellene på lagene.

- De to var et uromoment i 90 minutter, sier en svært fornøyd trener Chris Twiddy, som selvsagt merket seg at Daniel Bekkevold var pigg.

Løten-gutten har slitt med en skade så langt denne sesongen, men mot Gjerdrum var han tilbake og i slag og scoret begge HamKams mål før pause.

- Vi er best før pause, og scorer vårt tredje mål rett etter pause. Gjerdrum reduserer, men vi står fint imot i minuttene etter scoringen, før Blaka punkterer kampen med sine to siste scoringer, sier Twiddy.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.