• TO MÅLSCORERE: Ørjan Børmark-By og Mustafa Hassan scoret hvert sitt mål mot Alta. Her feirer de førstnevntes nettkjenning mot Nest-Sotra tidligere i høst. FOTO: Pål Jacobsen, arkivfoto

Mustafa Hassan har virkelig fått sving på sakene i HamKam i det siste. Den hurtige vingen/spissen chippet inn 1-0 mot Kristiansund i forrige serierunde, og i dag gjentok han bedriften med en herlig goal i 2-4-tapet for Alta på Briskeby.

- Det er deilig. Jeg begynner å bli vant til å spille på kunstgress, smiler Hassan i videointervjuet over.

Mot Alta scoret HamKam to mål for andre gang på rad, og i tillegg produserte grønnbuksene mange farligheter. Hassan mener at Chris Twiddy - sesongens fjerde HamKam-sjef - har gjort Kamma til en større trussel for motstandernes forsvar.

- Ja, det kan man godt si. Han lar de offensive spillerne gjøre det de vil, og det gir gode resultater, sier han.

Hassans kontrakt med klubben går ut etter sesongen. I videointervjuet over kan du høre hvilke tanker han har om å bli med klubben ned til nivå tre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.