• VURDERER Å BLI: Midtstopper Christophe Psyché er ikke sikker på om han forlater Briskeby denne sommeren. FOTO: Fredrik Hubred Hagen

I forrige uke prøvespilte Christophe Psyché i Sogndal. Da HamKam røk på et stygt 0-5-tap mot Ull/Kisa lørdag, satt den franske midtstopperen på benken.

Likevel er det ikke sikkert Psyché forlater kriserammede HamKam i sommer.

- Jeg vet ikke ennå, hevder forsvareren fra Cannes i videointervjuet over.

- Jeg tror jeg spiller mot Ranheim på søndag, forteller han noe overraskende. 

- Godt prosjekt

Christophe Psyché ble hentet til Hamar av Vegard Skogheim i fjor høst.

- De har et godt prosjekt her, og jeg håper å kunne bidra til at de rykker opp, sa franskmannen til HA den gang.

De begredelige økonomiske resultatene og opprykkdrømmens raske rettrett til tross: Den tidligere Kristiansund-spilleren mener fortsatt HamKam har noe lovende på gang.

- De har et godt prosjekt, og jeg ønsker dette prosjektet, så jeg angrer ikke på at jeg kom hit, forklarer han.

Psyché, som så Ull/Kisa - HamKam fra sidelinja, mener lagkameratene hadde uflaks på Jessheim.

- Ull/Kisa var ikke mye bedre enn oss. Men de scoret mål, og det gjorde ikke vi, og derfor vant de kampen, avslutter stopperen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.