HAMAR: - Vi har lagt opp til at vi skal ha et salg i år, men ikke for enhver pris. Det handler om å ha is i magen og forsøke å få mest mulig ut av et eventuelt salg, sier HamKam-direktør Truls Haakonsen.

Han vil ikke gå inn på hvor mye penger det er snakk om.
- Jeg vil ikke kommentere summer, men siden vi har lagt opp til det, er det penger som betyr noe for oss.
Haakonsen mener HamKam ikke vil ha noen problemer med å få inn de nødvendige midlene.
- Vi kan selge spillere i dag. Men det er flere hensyn å ta i den sammenhengen. Dessuten varer dette overgangsvinduet til 1. september, så det er ikke noe hastverk. Det er også et vindu etter sesongen. For oss er det ønskelig å hente inn disse midlene ved et salg, men om det ikke lar seg gjøre, må vi se på andre løsninger for å komme i mål, sier Truls Haakonsen.
Trener Arne Erlandsen er glad for at Kienast blir i klubben.
- Som trener vil du gjerne ha spillerne tilgjengelig. Jeg er glad for at Roman blir, men han blir sikkert solgt en gang. HamKam baserer litt av driften på spillersalg, og noen ganger er det sånn at spillere som treneren vil ha, blir borte. Min oppgave er å gjøre det beste ut av den målgruppa jeg har, ikke å kjøpe og selge spillere. Det er bra at trenerne ikke styrer den biten, da hadde det nok blitt lite penger igjen, smiler Erlandsen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.