Rytis Leliuga (28) fra Litauen skrev i dag under en kontrakt som binder ham til HamKam ut neste sesong.

I dagens Corner-sending, forklarer han hvorfor han vil spille for nettopp HamKam

Leliuga har spilt i Estland den siste tiden. Før det spilte han for Zalgiris Vilnius. Der var 28-åringen med på å spille kvalifisering til Europaligaen. De skled gjennom de tre første rundene, men tapte for Salzburg i playoff i 2013.

- Jeg er glad for å være tilbake i Skandinavia igjen. Jeg er en offensiv spille som er god en mot en. Og jeg kan spille på begge vingene, sier Leliuga.

Få med deg hele intervjuet med han i Corner-videoen over.

I tillegg settes HamKams 5-1-tap mot Byåsen i et historisk perspektiv. Roger Synstad drar oss gjennom en mørk historie med stortap, men kommer også med en gladmelding som gjør at det er god grunn til å dra på Briskeby førstkommende lørdag når Florø kommer på besøk.

I tillegg snakker HamKam-trener Kent Bergersen ut om sine følelser etter HamKams tap mot Byåsen og om hvordan han ser på neste kamp.

Alt dette i denne ukas Corner.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.