Det er ingen tvil om at HamKams videre eksistens har mobilisert tidligere spillere i klubben.

Det startet med Ståle Solbakken, Tom og Truls Haakonsen og Njål Berge. Det fortsatte med Frode Haugli, Knut Holte og Ronny Pedersen, før en ny trio sa ja til å hjelpe klubben torsdag kveld.

Mannen med flest a-kamper gjennom tidende, Cato Erstad, går sammen med Stein Arne Ingelstad og Truls Nordby Johansen om å stille sikkerhet for 100.000 kroner.

HamKam har som mål å få sikkerhet til et lån på minst 2 millioner kroner, slik at det skal være grunnlag for videre drift for bunnlaget i 1. divisjon.

Styret i HamKam skal innen fredag 4. juli klokka 12.00 ta den endelige beslutningen om klubben skal melde oppbud, eller ikke.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.