Onsdag ble det kjent at to danske statsborgere er pågrepet etter at Franck Semou ble overfalt og slått i hodet med hammer for noen uker siden.

Hendelsen skjedde dagen før HamKam skulle spille bortekamp mot Hønefoss, og hendelsen sendte sjokkbølger gjennom spillergruppa.

- Det var veldig sjokkerende og en trist beskjed å få, sier HamKam-kaptein Francois Yabre. 

Yabre forteller at han har hatt mye kontakt med Semou etter hendelsen.

- Jeg har snakket mye med ham, og jeg prøver å sørge for at han har det fint, og vi prøver å bidra til at det går bedre med ham, forteller Yabre.

Semou var med på spillergruppas avslutning etter sesongavslutningen sist lørdag.

Nå håper HamKam-midstopperen at Semou snart kan være tilbake på trening.

- Han sier det går bedre og bedre med ham, og jeg håper han snart kan være i stand til å trene for fullt igjen, sier kapteinen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.