• - ÅRSBESTE: Magnus Sylling Olsen var klar på at HamKam gjorde sin beste kamp for året da Mjøndalen vant på Briskeby. FOTO: Marte Nyløkken Helseth, arkivfoto

Med Peter Sørensen på benken røk HamKam på nok et tap da Mjøndalen gjestet Briskeby.

- Det er jævlig surt, veldig tungt og ikke noe gøy i det hele tatt, sier Sylling Olsen nedstemt etter 1-2-resultatet.

- Det var årsbeste av oss, og vi er klart best de første 35 minuttene, sier målscoreren, som ergrer seg over de enkle baklengsmålene etter hjørnespark.

Sylling Olsen forteller at Peter Sørensen har gjort et godt førsteinntrykk.

- Jeg hørte ikke så mye, men han sto og gaula littegrann under kampen. Han snakker om de riktige og de viktige tingene, forteller kantspilleren.

Se hele intervjuet med Sylling Olsen i videovinduet over!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.