Lillehammer
Det står mellom Lillehammer og HamKam om hvem som skal få den ene plassen til neste sesongs interkrets.
Nå sitter HamKam i førersetet.Etter de første 45 minuttene ledet hjemmelaget fortjent 3-1. HamKams mål ble scoret av førsteomgangens beste spiller, Kristian Eriksen. Hva trenerduoen Twiddy/Bjerke sa i pausen til spillerne vet ikke vi. At det hjalp er det ingen tvil om.
Spillere som Torgeir Strand Osmo og Kristian Wirstad begynte å spille slik vi vet de kan. På topp fortsatte Kristian Eriksen og gjøre det surt for hjemmelaget.
Også Eiven Hølmo Solberg begynte å fart på beina. Hans ene forsering ble til straffe, en straffe han sikkert satte sjøl i mål. Drøye 20 minutter før slutt satte Kristian Wirstad inn HamKams tredje og lagene var like langt. Kristian Eriksen kronet kampen med en superscoring to minutter før slutt. Dermed tre meget viktige poeng.
- Nå ligger det an til interkrets kommende sesong, noe som er svært viktig for oss. De som er litt for unge for Bondeligaen, får veldig bra kamptrening i interkrets. For oss er det veldig viktig, sier en storfornøyd Chris Twiddy.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.