<p>&lt;p&gt;Det ble litt ampert mellom De Vita Jensen, som er på prøvespill hos HamKam, og den tøffe midtbanekjempen Aziz Idris. Sistnevnte mente han taklet på ballen, mens De Vita Jensen mente det var lite om å gjøre at taklingen kunne ført til et beinbrudd.&lt;/p&gt; &lt;div&gt;- Ikke sett beinet ditt da, svarte Idris, men etter hvert roet det hele seg.&lt;/div&gt; &lt;div&gt;Taklingen og munnhuggeriet kan du få med deg ved å klikke deg inn på videoen.&lt;/div&gt; &lt;div&gt;Etter en intens og het treningsøkt passet det bra å kjøle seg ned i det kalde bassenget.&lt;/div&gt; &lt;div&gt;Unge Christian Wirstad nøyde seg med et strålende svalestup.&lt;/div&gt; &lt;div&gt;Sjekk det helt mot slutten av denne videoen.&lt;/div&gt; &lt;div&gt;&amp;#160;&lt;/div&gt;</p>

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.