- Det er mange som mener noe om HamKam, og så har vi en lokalavis her som er flinke til å trykke når folk ligger nede. Det var ikke måte på hvor mange eksperter som skulle uttale seg om hvor dårlige HamKam var i perioden som var, forteller Olsen i podkasten, før han fortsetter:

- Det skal trykkes voldsomt negativt, og forventningene er skyhøye til Hamkam hvert år. Jeg har blitt litt ''halvprovosert'' av det, og vi er overhodet ikke fornøyd med å tape fire kamper på rad, men jeg er overrasket over at det er et så negativt fokus, spesielt fra lokalpressen som skal hjelpe, og støtte HamKam, forteller Olsen. 

kritikken påvirker gruppa

Sportssjefen selv er mer bekymret for hva spillerne får med seg av kritikken fra ulike hold.

LES OGSÅ: Simen Heister-Rosvolds Kammarkrøniken

- Spillerne leser dette og får med seg hva som skjer, og det hjelper ikke på selvtilliten når du leser negativt ladede saker om deg selv og klubben, det er mest det som bekymrer meg, sier Espen Olsen

- Synes du at kritikken fra HA har vært for streng på dere?

- Nei, den har vært fortjent når vi har vært dårlig, da fortjener vi selvsagt kritikk, men jeg synes vinklinga er voldsomt negativ, svarer Olsen.

- Hvordan da?

- I avisen i går for eksempel skal de i utgangspunktet lage en positiv sak om Markus Solbakken og Simen Bolkan Nordli som har vært ''outstanding'' i to kamper nå. Simen har produsert som bare det, mens Markus har styrt kampen.

Så er vinklinga at de intervjuer en ekspert (Joacim Jonsson) som forteller om alle andre som er bedre i andre klubber. Det blir veldig merkelig for meg at lokalavisa ikke dyrker fram Markus og Simen som to av de 5-6 største talentene i OBOS-ligaen, sier Olsen.

Hør resten av kritikken og mye mer i videoen i toppen av saken.

Podcasten er også tilgjengelig på iTunes og SoundCloud


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.