Marius Hagen starter trolig som spiss mot Nybergsund i morgen. Christopher Mbamba er friskmeldt, men starter på benken.

Gleder seg

– Jeg gleder meg veldig. Jeg spilte spiss mot Moss, og det gikk veldig bra, så den rollen er ikke noe jeg tenker veldig mye på, sier Hagen.

Mbamba har vært gjennom flere tester denne uken, og er spilleklar. Han ser fram til å kanskje gjøre et innhopp mot slutten. 

- Kanskje blir det 10-15 minutter på slutten, det kommer an på kampbildet, sier svensken.

Sjuk Bergersen

På lagets siste trening før det hele braker løs sto trener Kent Bergersen over grunnet sjukdom. Assistenttrener Chris Twiddy forteller at "Kenta" mest sannsynlig er tilbake på trenerbenken i morgen, og at spillerne er klare for kamp.

- Det ser bra ut. Vi har hatt en ok uke med trening, men vi har ikke fått noen tilbake fra skade. Gutta er positive, og de to seirene vi fikk mot Raufoss og Moss hjelper på selvtilliten til spillerne før seriestarten, sier Twiddy, som antar at HamKam må styre mye mot Sundet.

- De kommer nok i en 4-5-1-formasjon og vil ligge lavt, satse på kontringer og dødballer. Men vi er forberedt på hva vi møter, sier Twiddy.

Håper på bra oppmøte

Marius Hagen håper det blir bra med tilskuere på Briskeby.

– Det hadde vært moro med litt folk på tribunene, så skal vi gi alt på banen for å gi de en god opplevelse.

Det er også klart at Tobias Ødegård ikke rekker seriestarten, men heldigvis for grønnbuksene er Marius Bratberg Lund kampklar.

HamKam starter trolig med følgende elleve (4-2-3-1): Emil Holst – Truls Jevne Hagen, Marius Bratberg Lund, François Yabré, John Anders Rise – Franck Semou, Henrik Lehne Olsen – Rytis Leliuga, Ivar Sollie Rønning, Emil Dahle – Marius Hagen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.