– Jeg vet ikke hvor mange tilskuere man kan håpe på. Det hadde vært hyggelig dersom vi kunne hatt dobbelt så mange som vi pleier å ha til stede på kampene våres, sier HamKam-treneren.

Laget har et snitt på 1326 tilskuere denne sesongen.

I fredagens avis uttalte andrekeeper Lars Jendal at han mener han burde få sjansen mellom stengene denne sesongen.

– Jeg regner med at Lars vil stå hver eneste kamp, men skjønner at situasjonen er litt annerledes nå. Han kommer nok til å stå én av de to siste kampene våres, sier Knappen.

Dersom klubben når målet om å få 2.500 tilskuere til Briskeby lørdag, vil de kunne innkassere 400.000 kroner som en følge av initiativet Kronekampen.

John Anders Rise sliter med låret, Markus Naglestad er fremdeles ute med et vondt kne, mens Nicholas Mickelson er sjuk. François Yabré er ute med leddbåndsskade i kneet.

HA-sporten tipper følgende lag til kampen mot Nybergsund:

Lukasz Jarosinski–Truls J. Hagen, Ruben Alegre, Jacob Egeris, Juanma Cordero–Simen B. Nordli, Petter V. Moen, Markus Solbakken, Ole E. Midtskogen–Ivar S. Rønning, Kevin Beugré.

Kampen kan du følge direkte på h-a.no direkte fra 13.00.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.