HAMAR: - Jeg har veldig lyst til å være fotballtrener, og jeg har så smått begynt i Løten for å se hvordan det fungerer, sier Haagis til HA-sporten.

36-åringen er klar over at dette blir hans siste sesong i HamKams A-stall. Han har fortsatt store problemer med kneet etter operasjonen 28. januar.

Langt fram
- Har du gitt opp håpet om å komme tilbake i år?

- Nei, men det har vært en veldig lang vei tilbake. Jeg vet ikke hvor mye kneet tåler, det er fortsatt vondt, men jeg har et håp om å kunne trene fotball om fire til seks uker. Jeg har så vidt begynt å jogge og sykle, men det spørs om jeg rekker å bli kampklar.
Svein Inge legger ikke skjul på at det har vært ei trøblete tid. Normalt kommer en forholdsvis raskt tilbake etter en meniskoperasjon, men en gammel korsbåndskade har også hatt sitt å si for at veien tilbake har vært så lang. Han har slitt med betennelse i kneet.
Men nå kan altså en ny karriere være på gang.

For å få erfaring
- Jeg blir med på dette i Løten for å få erfaring, og det er bare noen kvelder i uka på frivillig basis. Jeg har tatt C-trenerkurs, og det ga mersmak, og jeg trives på treningsfeltet. Så får vi se om jeg har noe å fare med. Det er fotball jeg føler jeg behersker best, og jeg synes det er veldig gøy å være trener.

- Hvem er den beste treneren du har hatt?
- Jeg har trent under mange sterke profiler, og det er ingen tvil om at Ståle Solbakken har gjort inntrykk på veldig mange områder. Han var jo også treneren min den tida jeg presterte best selv.

Velger 4-4-2
- Og nå blir det revolusjon i Løten?

- Nei, dette er helt nytt. Jeg har ennå ikke sett laget spille i år, og jeg har bare vært på ei trening. Jeg vil jo prøve å sette mitt preg på laget, men det er såpass langt ut i sesongen at jeg vil bygge videre på det som har vært, sier Løten-treneren.
Men en ting blir det forandring på:
- De har spilt 4-5-1, men det skal vi ikke fortsette med. Det blir en 4-4-2-variant, sier Svein Inge Haagenrud, som ble hentet til HamKam fra Romerike Fotball midt i 2001-sesongen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.