HAMAR: - Jeg har spurt Hans Noet om hvorfor? Det gjør vondt i hjertet mitt hver gang en spiller for en strekkskade. Og det gjør vondt i hjertet til Hans, for da er jeg på ham, sier Erlandsen.

Hans Noet nøyer seg med å si at de har en intern diskusjon rundt problematikken.
- Det er flere årsaker, men vi tar dette internt, sier HamKams fysioterapeut.
Jan Michaelsen mener skifte av underlag må ta sin del av skylden for alle skadene.
- Vi må også erkjenne at Børstad ikke er like god som den var for to år siden, men årsaken til alle skadene er noe trenerteamet ser på.
Michaelsen mener for øvrig at HamKam har et fint utgangspunkt før kampen mot Lillestrøm.
- LSK har et helt annet press på seg enn de vi har. Uavgjort vil være et godt resultat for oss. Det vil det ikke være for dem, sier Michaelsen, som mener HamKam kan klare seg fint uten ham i denne kampen.
- Vi skal heller ikke overvurdere betydningen min. Selv om vi ikke har fått til den riktige kjemien i laget ennå, var vi bare ti sekunder unna å vinne mot Strømsgodset, sier Michaelsen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.