I ettermiddag gjennomførte Svein Inge Haagenrud sin første trening som hovedtrener i HamKam, etter en hektisk formiddag hvor Vegard Skogheim trakk seg.

- Jeg føler meg klar, selv om dette ble veldig spesielt, sier Haagenrud, som ser for seg noen forandringer.


Bruke tid

- Når det gjelder spillestil blir det ikke så mye annerledes. Formasjon er noe annet. Vi spilte 4-2-3-1 fram til Nest Sotra. Så ble det 4-3-3. Der vil jeg trolig gjøre om. Poenget er å finne posisjoner, slik at vi får maksimalt ut av hver enkelt spiller. Det skal vi bruke tid på, sier Svein Inge Haagenrud, som har kontrakt med HamKam fram til november i år.

Han har vært 13 år i HamKam som spiller og trener.

- Jeg trives i byen, og er blitt glad i klubben. Jeg har lyst til å gjøre en god jobb i HamKam, sier den nye hovedtreneren.

- Mai blir viktig

Kaptein Viktor Adebahr avsluttet en spesiell dag med trening i går.

- Dette er starten på noe nytt, men det blir nok ikke noe revolusjonerende. Men vi får en ny stemme og nye ideer. Ting må skje over tid, sier Adebahr, og avslutter:

- Mai blir en viktig måned for oss. Vi spillere må bare jobbe på.

HamKam møter Ottestad i cupen på Ottestadbana i morgen kveld. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.