Etter en duell ved midtbanen ble den ferske HamKam-kapteinen liggende og vri seg i smerter.

Denne gangen gikk det ut over kneet.

- Vi får i hvert fall håpe det ikke er alvorlig med Sjølstad, sa Svein Inge Haagenrud etter kampen.

- Vi frykter det kan være en vridning i kneet. I så fall kan det ta noen uker før han er klar igjen.

Hovedpersonen selv var forsiktig optimist etter enkel testing senere på kvelden.

- Jeg fikk en smell i kneet og skal til sjekk mandag. Jeg tror ikke det er snakk om noen vridning. Jeg håper er å være klar allerede til neste kamp, sier Fredrik Sjølstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.