HAMAR: HamKams venstrekant John Anders Rise var klar ener på 5000-metertesten i vinter. I går ble han slått av tre mann og løp et minutt dårligere enn i vinter.
- Ikke i dårligere form
- Det betyr ikke at jeg er i dårligere form enn i vinter. Jeg er fremdeles halvannet minutt under kravet, sier Rise, som skal ha løpt 5000 meter på 17.36 på tredemølle i går. I januar løp han på 16.40 og var klart best.

Rise spilte ikke bra mot FFK og ble tatt ut i pausen.
Han var heller ikke med i U21-troppen som ble offentliggjort i går.

Ikke mange testet
- På grunn av skader og 3. divisjonskamp mandag kveld, ble ikke så mange testet i går. John Anders Rise, Arnar Førsund, Srdjan Urosevic og Olivier Karekezi var veldig bra, sier Arne Erlandsen.
- Denne testen er ikke noe mål på hva spillerne kan prestere ute på banen. Den betyr ikke mer enn det det å putte ballen i mål, sier Erlandsens assistent, Vegard Skogheim.
På grunn av en vond hæl, løp Vegar Bjerke en sjuminutters test på Briskeby.
Han klarte 1710 meter.
- Helt OK, mente Vegar.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.