HØR EPIOSDEN HER!

- Tobias Santelmann kom og skulle være litt morsom og ga sønnen min en ''Vålerenga-body'' i fødselsgave, den la jeg bakerst i skapet så dama mi aldri skulle finne den, sier Baasmo Christiansen.

- Er det mye fotballrivaleri innad i skuespillermiljøet?

- Det er jo veldig mye Vålerenga-folk jeg må hanskes med,  men dama mi er jo fra Bodø, så svigerfaren min kom med et Bodø/Glimt-skjerf her også. Det er jo mer lov, men jeg gjemte det også ja, sier hamarsingen. 

Ellers snakkes det litt om Anders sin fotballkarriere med Pål Johnsen, filmen Buddy som fikk HamKam på kartet og veien videre for de grønnhvite. 

HELE EPISODEN FINNER DU HER


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.