– François er innstilt på at han ikke kommer til å spille mer denne sesongen, sier Nilsen.

Midtstopperen har strukket et leddbånd i kneet, men har hele tiden vært optimistisk i forhold til å rekke innspurten på sesongen.

– Det er en alvorlig skade, men han har en sterk muskulatur og var heldig som slapp operasjon.

Dersom det for alvor skulle knipe på midtstopperplassen i sesonginnspurten, kunne han spilt, forteller fysioterapeuten.

– Men den risikoen tar vi aller helst ikke. Det kan gå ut over Yabrés vårsesong, og det er en sjanse vi ikke ønsker å ta. Da må det oppstå et ekstremtilfelle i så fall, sier Nilsen.

HamKam møter Bærum lørdag. Dersom grønnbuksene vinner og Alta avgir poeng mot Kjelsås, kan Kamma juble for opprykk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.