Med fire debutanter, og Martin Trøen som spilte sin første hjemmekamp var det et "nytt" HamKam som tok imot tabelltreer Ranheim på Briskeby i kveld. Flere nysigneringer til tross - det ble nok et tap for HamKam. Trønderne vant 3-1.

Scoring i debuten

Jørn Jacobsen fra Kjelsås, Ørjan Børmark-By fra Levanger, Mustafa Hassan fra danske Brøndby og junior Emil Stubsjøen debuterte. Børmark-By noterte seg for sin første scoring, og var frisk i sin første kamp.

- Det var moro å debutere, sa Børmark-By som ble kåret til hjemmelagets bestemann i sin første kamp, men som ikke tar av etter én scoring.

- Jeg er spiss, og jobben min er å score, sa han etter kampslutt. 

Fortjent tap

- I dag taper vi fortjent, etter at vi spiller på oss alt for mange kontringer imot. Ranheim scorer tre mål, og skaper mer enn oss, så det er ingen ting å si på det, sier HamKam-trener Svein Inge Haagenrud som var fornøyd med hans nye spillere.

- Alle tre gjør en god jobb. De viser at det bor mye fotball i dem, det lover bra for framtida, sier Haagenrud.

Åsen-dobbel

Det var Ranheim som kom best i gang på Briskeby og tidligere Rosenborg-spiller Gjermund Åsen noterte seg for sin første av to scoringer allerede etter fem minutter. Kamma utlignet etter et flott angrep som Ørjan Børmark-By avsluttet perfekt etter 16 minutter.

Etter 1-1-scoringen roet kampen seg, og en lang periode med frispark, mange brudd i spillet og småskader var det bortelaget som tok ledelsen. Nok en gang var det Åsen som fikk æren av å sette ballen i mål etter innlegg fra høyre rett før pause.

Skadet kaptein

Etter at Jo Sondre Aas hadde lagt på til 1-3 etter pause kom nok en nedtur for Kamma. Kaptein, Fredrik Sjølstad ble liggende og måtte ut med en skade i kneet. Hvor alvorlig det er for Sjølstad kunne ingen si noe om etter kampen. Ranheim kontrollerte inn resten av kampen, og hadde få problemer med å ta med seg de tre poengene de kom for.

Det betyr at HamKam fortsatt er sist med sine 5 poeng, og at Ranheim fortsetter sin gode periode og ligger på tredjeplass.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.