Med fire debutanter, og Martin Trøen som spilte sin første hjemmekamp var det et "nytt" HamKam som tok imot tabelltreer Ranheim på Briskeby i kveld. Flere nysigneringer til tross - det ble nok et tap for HamKam. Trønderne vant 3-1.

Scoring i debuten

Jørn Jacobsen fra Kjelsås, Ørjan Børmark-By fra Levanger, Mustafa Hassan fra danske Brøndby og junior Emil Stubsjøen debuterte. Børmark-By noterte seg for sin første scoring, og var frisk i sin første kamp.

- Det var moro å debutere, sa Børmark-By som ble kåret til hjemmelagets bestemann i sin første kamp, men som ikke tar av etter én scoring.

- Jeg er spiss, og jobben min er å score, sa han etter kampslutt. 

Fortjent tap

- I dag taper vi fortjent, etter at vi spiller på oss alt for mange kontringer imot. Ranheim scorer tre mål, og skaper mer enn oss, så det er ingen ting å si på det, sier HamKam-trener Svein Inge Haagenrud som var fornøyd med hans nye spillere.

- Alle tre gjør en god jobb. De viser at det bor mye fotball i dem, det lover bra for framtida, sier Haagenrud.

Åsen-dobbel

Det var Ranheim som kom best i gang på Briskeby og tidligere Rosenborg-spiller Gjermund Åsen noterte seg for sin første av to scoringer allerede etter fem minutter. Kamma utlignet etter et flott angrep som Ørjan Børmark-By avsluttet perfekt etter 16 minutter.

Etter 1-1-scoringen roet kampen seg, og en lang periode med frispark, mange brudd i spillet og småskader var det bortelaget som tok ledelsen. Nok en gang var det Åsen som fikk æren av å sette ballen i mål etter innlegg fra høyre rett før pause.

Skadet kaptein

Etter at Jo Sondre Aas hadde lagt på til 1-3 etter pause kom nok en nedtur for Kamma. Kaptein, Fredrik Sjølstad ble liggende og måtte ut med en skade i kneet. Hvor alvorlig det er for Sjølstad kunne ingen si noe om etter kampen. Ranheim kontrollerte inn resten av kampen, og hadde få problemer med å ta med seg de tre poengene de kom for.

Det betyr at HamKam fortsatt er sist med sine 5 poeng, og at Ranheim fortsetter sin gode periode og ligger på tredjeplass.

Les også
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00