HAMAR: HamKam-fansen gjorde det langt bedre i Valdres enn sitt eget fotball-lag. Til sammen skal fansen ha vunnet om lag 46.000 kroner på at deres egne helter overraskende tapte 2-1.

- Jeg har som prinsipp at jeg aldri spiller mot HamKam, men det var flere av de andre som var i Valdres som gjorde det og vant penger, sier leder for Briskebybanden, Uno Solberg.
Han velger å le av episoden, selv om det nok illustrerer at heller ikke HamKam-supporterne har full tro på laget. Noen dramatikk ser han ikke.
- Det er nok vanligere å spille på sitt eget lag. Forklaringen ligger nok i at mange av våre supportere er generelt sett veldig interessert i fotball og at de objektivt sett syntes oddsen var altfor høy. Men jeg må understreke at de samme supporterne som vant penger også var forbannet på vei hjem da vi var ute av cupen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.