Kristian Eriksen fikk tilbud fra både HamKam og Brumunddal etter denne sesongen. 20-åringen valgte å skrive under for Dala tirsdag kveld.

- Kristian er en ung lokal spiller som vi ser potensialet i. Han trente med oss en ukes tid etter endt sesong og viste seg fram på en positiv måte. Kristian er kvikk, har et bra steg og er en hardtarbeidende løpsmaskin. Han tar tak uansett motstander. Kort sagt: En 100 prosent type, sier Brumunddal-trener Kevin Knappen til klubbens egen hjemmeside.

- Vi vet hva vi får. Kristian er sulten og har lyst til å bli en enda bedre fotballspiller, tillegger Knappen.

Eriksen står bokført med 48 offisielle A-lagskamper for HamKam. Han fikk 19 kamper for grønnbuksene denne sesongen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.