I HA-TVs Corner på h-a.no forteller de hva de synes om bråket.
Erik Tønne kom i krangel med Stabæk-keeper Guro Pettersen og ble beskyldt for kvinnediskriminering, mens Ulrik Balstad mente dommertrioen fikk signert Fredrikstad-trøye etter kampen mandag. Og slik blir det bråk av.
I Corner hos Rune Steen Hansen snakker de to muntre trøndergutta ut om episodene. Og vi får også høre om Erik Tønne faktisk kan tenke seg å date Guro Pettersen som tidligere har fått tilbud om å stille opp for mannebladet FHM.

LES: - Corner er fredagsunderholdninga 

Granskes
Serieforeningen har i dag bedt Påtalenemnda i NFF vurdere om HamKam-spiller Erik Tønne kan ha brutt NFFs lov i forbindelse med en Twittermelding han publiserte søndag. 
Organisasjonen Kvinnefotball skriver i en melding at de håper Påtalenemnda velger å reise sak mot Erik Tønne, slik at vi kan få en avklaring på hva kvinnelige fotballspiller skal måtte tåle av hets og håning fra en mannlig kollega.
- Vi har bedt om at Twittermeldingen vurdert opp mot er §11-4, ledd 1 – bokstav I og/eller L. Paragrafen lyder som følger:

§11-4. Straffbelagte handlinger/unnlatelser

(1) Straff etter disse bestemmelser kan ilegges, dersom person eller organisasjonsledd:

i)          fremsetter ytring i forbindelse med kamp eller trening som er egnet til å true, fornærme eller håne en person på grunnlag av etnisitet, nasjonal opprinnelse, avstamning, hudfarge, språk, religion, livssyn eller seksuell orientering,

l)          på annen måte opptrer slik at det klart kan skade idrettsarbeidet eller idrettens anseelse. 

Tønnes Twittermelding ble publisert søndag 23. juni i forkant av kampen Bryne – Hamkam. Vår henvendelse ble sendt påtalenemnda samme kveld.
 

LES: Dette er saken

Det blir også mer Twitter-snakk i siste delen av programmet. Da forteller Ottestads Simen Arnesen om bakgrunnen for Twitter-krigen mellom Ottestad og Brumunddal i Bondeligaen.
Sendingen bærer preg av god stemning, gutter med stor selvtillit og kjappe replikker, så klikk dere inn på h-a.no og se Corner.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.