Hellas G16 - Norge G16 1-0

Norge G16 er på samling i Serbia for å spille kvalifisering til eliterunder denne uka. Deres første test kom i form av Hellas onsdag.

Sander Eng Strand har primært spilt midtbane for HamKam, men for landslaget bekledde han venstrebacken mot Hellas og spilte 90 minutter.

Kampen var jevn, men etter scoring av greske Konstantinos Thymianis, klarte aldri Norge å komme tilbake i kampen. Dermed ble det tap i første kamp på veg til EM-sluttspill neste år. 

Eng Strand har vært kaptein i flere kamper for G16-landslaget, men mot Hellas var det Liverpool-spiller Edvard Sandvik Tagseth som spilte med kapteinsbindet rundt armen.

G16-landslaget har igjen å møte Gibraltar lørdag og Serbia neste tirsdag.

– Et surt tap i kamp der vi totalt sett var bedre enn Hellas. Men vi kom ikke opp på vårt beste nivå i dag. Det var gode perioder, men pasningsspillet var for slurvete, sier landslagstrener Gunnar Halle til fotball.no.

– Det er skuffende å sitte igjen med null poeng etter en kamp vi burde avgjort.

Nå må laget slå både Serbia og Gibraltar for å gå videre til eliterunden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.